OBOŽUJEMO

Beremo

Ker je v našem poklicu časa vedno premalo in se roki čisto vedno čudežno zamikajo, je branje aktualne literature vedno bolj želja kot dejstvo. Pa vendar se trudimo biti na tekočem in zato vam predstavljamo nekaj naših najljubših knjig.Med njimi boste vedno našli kakšno "Joelovo" knjigo , ki na duhovit način predstavlja lepe in slabe strani našega poklica. Tu pa so seveda tudi tehnične knjige, ki predstavljajo najnovejša orodja in metode, ki jih vključujemo v naše projekte in jih s tem delamo najboljše.

Poslušamo

Vse kar človeka ohranja prisebnega med testiranjem ob treh zjutraj, je dobra kava in dobra glasba. Oboje pa ne pride v poštev samo v kritičnih uricah, temveč nas spremlja skozi cel spekter našega dela.Ko programiramo, pišemo maile, nudimo podporo uporabnikom, tiskamo, fotokopiramo, faxiramo, ... vedno poslušamo dobro glasbo in seveda pijemo skodelico najboljše Illy kave. Tukaj je nekaj trenutno najpopularnejših cd-jev:

Občudujemo

Povsem normalno je, da ljudje iz naše vrste občudujemo vse najnovejše tehnične igrače, zato se v tej rubriki posvečamo bolj izvirnim objektom vrednim občudovanja.Najprej je tu eden največjih tehnoloških dosežkov moderne dobe, ... potem je tu nadaljevanka, ki nas sprosti v težkih trenutkih, ... sledi guru razvoja programske opreme in njegova spletna stran. Na koncu so tu še idealne počitnice, na katere čakamo, ... in čakamo, ... in čakamo.
running

Tek

Potujemo

Prav vsi iz naše ekipe radi odkrivamo nove kotičke sveta in potujemo. Novih idej o zanimivih počitnicah nam ne manjka. V zadnjem času nas vleče v:

Naši projekti

Spletne rešitve so lahko zelo preproste ali pa zelo napredne in zapletene - od enostavne spletne vizitke do zahtevnejšega portala. Mi smo jih v devetih letih izdelali preko 50 in pri vsaki od njih so bila naša glavna vodila: KAKOVOST, VIDEZ, SVEŽINA, PREGLEDNOST, ENOSTAVNOST UPORABE, POVEZLJIVOST in VARNOST. Več o njih si lahko ogledate tukaj.

© 2015 cLoovis, spletne rešitve