FAQ

Koliko časa traja izdelava spletne strani?

Izdelava spletne trgovine je lahko zelo hitra, saj si jo z uporabo naše rešitve Moja Košarica lahko postavite v nekaj minutah kar sami. V kolikor imate specifične zahteve, pa je treba ovrednotiti količino dela potrebnega za realizacijo in pripraviti ponudbo.

 

Kakšen je običajno postopek izdelave spletne strani?

Enostavno spletno trgovino si lahko izdelate sami na povezavi. NAto jo 14 dni lahko brezplačno testirate in se odločite kako naaprej. V kolikor se dogovorimo za specifične prilagoditve (drugačna grafična podoba, spremebe v vnosu podatkov, uvoz podatkov,...), vam za to pripravimo ponudbo in če jo potrdite vam bomo pripravili pogodbo, v kateri določimo roke za izdelavo spletne strani in dogovorjen potek del.

 

Kako se ureja vsebina spletne strani?

Celotno vsebino spletne trgovine boste lahko urejali sami s t.i. CMS urejevalnikom. Tako boste lahko sami urejali celotno vsebino in izdelke, dodajali novice ali obvestila ter objavljali dogodke. Lahko boste sprejemali povpraševanja, pošiljali sporočila svojim strankam ter nalagali fotografije. Upravljanje z vsemi moduli poteka izključno preko spletnega brskalnika in zato ne zahteva namestitve ali uporabo kakršnekoli desktop aplikacije. Za uporabo se je potrebno samo registrirati na spletno stran in že lahko vse dogajanje in urejanje vršite s kateregakoli računalnika. 

 

Ali spletna stran lahko gostuje na mojem strežniku?

 Ne.

 

Ali lahko izdelate spletno trgovino po že pripravljeni grafični predlogi?

 Seveda lahko, vendar pod pogojem, da je ta pripravljena kvalitetno in spletu primerno. Tako predlogo lahko tudi skupaj pregledamo in se dogovorimo o končni podobi. 

 

Ali je potrebno za spletno stran plačati vzdrževanje?

 Plačilo vzdrževanja spletne trgovine ni potrebno, saj plačujete že mesečno naročnino v katero je vzdrževanje že vključeno.

 

Ali lahko spletno trgovino odkupim in ne plačujem mesečne naročnine?

Da. Spletno trgovino lahko odkupite. Za odkup vam pripravimo ponudbo in se skupaj dogovorimo za možnosti obročnega plačila.

 

Še več odgovorov si lahko preberete tukaj.

Naši projekti

Spletne rešitve so lahko zelo preproste ali pa zelo napredne in zapletene - od enostavne spletne vizitke do zahtevnejšega portala. Mi smo jih v devetih letih izdelali preko 50 in pri vsaki od njih so bila naša glavna vodila: KAKOVOST, VIDEZ, SVEŽINA, PREGLEDNOST, ENOSTAVNOST UPORABE, POVEZLJIVOST in VARNOST. Več o njih si lahko ogledate tukaj.

© 2015 cLoovis, spletne rešitve