Moja Košarica

Moja košarica je nagrajena spletna rešitev, ki omogoča enostavno postavitev lastne spletne trgovine. V celoti je razvita v našem podjetju in je plod večletnih izkušenj in dela.

Izdelava trgovine

Z Mojo Košarico je postopek izdelave zelo enostaven, upravljanje speltne trgovine pa uporabniku prijazno. Svojo o lahko izdelate v enem dnevu in z nizkimi stroški začnete s svojo internetno prodajo. Povprečen strošek uporabe je 19€ mesečno, odvisno od paketa, ki ga izberete. Z vzpostavitvijo trgovine nimate nobenih stroškov, prav tako ne plačujete nobene provizije od prodaje.

Delo s trgovino

Moja Košarica ima prijazen uporabniški vmesnik za upravljanje vaše trgovine. Z njim lahko enostavno prilagajate izgled vaše trgovine, dodajate in urejate izdelke, uredite vsebino in objavljate novice. Omogoča tudi pregled vseh prejetih naročil in spremljanje zaloge izdelkov.

Povečajte prodajo

Moja košarica ima integriranih več orodij, s katerimi lahko izboljšate področje marketinga in povečate vašo prodajo.Poleg vse bolj poznanega orodja Google Analytics, ki omogoča spremljanje obiska vaše strani, smo integrirali tudi močno orodje za pošiljanje elektronskih obvestil vašim strankam. Poskrbeli pa smo tudi za statistiko prejetih naročil.

Prilagoditve

Videz vašo trgovine lahko z nekaj enostavnimi nastavitvami korenito spremenite.Poleg barvnih nastavitev ozadja, besedila in ikon, lahko z flash animacijo na prvi strani in vključitvijo različnih blokov izdelate edinstveno trgovino, ki se povsem razlikovala od drugih. Če se na oblikovanje dobro spoznate (CSS in HTML) pa lahko trgovino povsem preoblikujete in izdelate svojo unikatno podobo

Varnost

Za varnost smo v sistemu Moja Košarica dobro poskrbeli. Poleg SSL enkripcije skrbimo tudi za varnostne kopije in neprekinjeno delovanje.

 

Še več informacij o Moji košarici lahko najdete tukaj.

Naši projekti

Spletne rešitve so lahko zelo preproste ali pa zelo napredne in zapletene - od enostavne spletne vizitke do zahtevnejšega portala. Mi smo jih v devetih letih izdelali preko 50 in pri vsaki od njih so bila naša glavna vodila: KAKOVOST, VIDEZ, SVEŽINA, PREGLEDNOST, ENOSTAVNOST UPORABE, POVEZLJIVOST in VARNOST. Več o njih si lahko ogledate tukaj.

© 2015 cLoovis, spletne rešitve