Izdelava spletne strani

Na področju spletne prisotnosti podjetij se je v zadnjih letih marsikaj spremenilo.
Poleg spletne strani, podjetja upravljajo še socialnimi mediji in z e-mail marketingom nagovarjajo svoje stranke. Zato je za podjetja ključnega pomena dobra spletna stran, ki bo središče vsega tega.

Kakšna je dobra spletna stran?

KAKOVOSTNA
Spletna stran je vaše ogledalo in če ni kvalitetna, potem tudi vaše storitve in izdelki niso)

LEPA, SVEŽA, PREGLEDNA
Obiskovalcu mora biti spletna stran prijazna, všečna in na njej mora hitro najti želeno informacijo. Če tega ne bo dobil, bo stran hitro zapustil in se nikoli več vrnil.

ENOSTAVNA ZA UPORABO
Spletna stran mora biti ažurna in jo je zato potrebno stalno urejati. Bogata vsebina pripomore tudi k boljši uvrstitvi v iskalniku, zato je pomembno, da se ureja na hiter in enstaven način. 

POVEZLJIVA
Na spletni strani uporabite vse možne načine, da obiskovalca pridobite na svojo stran. Ponudite mu prijeten obisk in kvalitetne informacije ter ga prepričajte, da vam pusti svoj kontakt. Omogočite mu prijavo na e-novice in mu prikažite še ostale vire (Facebook, Youtube,...)

VARNA
Izdelavo spletne strani zaupajte dobremu strokovnjaku, saj si ne želite, da bi bila vaša spletna stran zlorabljena.

Zakaj izbrati nas?

Bogate izkušnje in preko 50 spletnih rešitev nam je omogočilo, da smo izdelali enkratno rešitev, ki ji zaupajo številna zadovoljna podjetja. 
V naši ekipi sledimo vsem spletnim trendom in jih spretno vključujemo v naše številne projekte. Širok segment strank stalno skrbi za to, da smo pripravljeni na marsikateri izziv.

In ne na zadnje, naše spletne strani so vse od zgoraj naštetega.

Naši projekti

Spletne rešitve so lahko zelo preproste ali pa zelo napredne in zapletene - od enostavne spletne vizitke do zahtevnejšega portala. Mi smo jih v devetih letih izdelali preko 50 in pri vsaki od njih so bila naša glavna vodila: KAKOVOST, VIDEZ, SVEŽINA, PREGLEDNOST, ENOSTAVNOST UPORABE, POVEZLJIVOST in VARNOST. Več o njih si lahko ogledate tukaj.

© 2015 cLoovis, spletne rešitve