Spletne trgovine

Spletna trgovina je v zadnjih letih tudi v Sloveniji doživela razcvet. Vedno več podjetij je svojo ponudbo začelo prodajati tudi na spletu, nekatera podjetja pa se namesto s fizično trgovino ukvarjajao samo še s prodajo na spletu.

 

Pred nekaj leti smo se z nekajletnimi izkušnjami in vedno večjim povpraševanjem po izdelavi spletnih trgovin odločili, da ponudimo našim strankam nekaj novega - spletno rešitev, ki omogoča, da si lahko vsak sam postavi enostavno spletno trgovino in hitro začne s prodajo na spletu. Tako smo dve leti kasneje na tržišče postavili rešitev Moja Košarica, ki je leta 2011 prejela nagrado GZS Netko za najboljšo spletno rešitev v Slovenij.

 

V treh letih je z uporabo storitve Moja Košarica postavljenih preko 1000 spletnih trgovin, od tega jih preko 150 uspešno prodaja na spletu, Približno 20% trgovin je skozi leta prekoračilo svoje začetne okvire in so danes veliki spletni centri. Njim smo povsem po naročilu zgradili grafično podobo, njihovo spletno trgovino smo povezali z ERP sistemom in jim dogradili funkcije po naročilu,

 

Z Mojo Košarico je postopek izdelave zelo enostaven, upravljanje speltne trgovine pa uporabniku prijazno. Svojo trgovino lahko izdelate v enem dnevu in z nizkimi stroški začnete s svojo internetno prodajo. Povprečen strošek uporabe je 19€ mesečno, odvisno od paketa, ki ga izberete. Z vzpostavitvijo trgovine nimate nobenih stroškov, prav tako ne plačujete nobene provizije od prodaje.

 

Več o Moji Košarici si lahko preberete tukaj : www.moja-kosarica.si

Naši projekti

Spletne rešitve so lahko zelo preproste ali pa zelo napredne in zapletene - od enostavne spletne vizitke do zahtevnejšega portala. Mi smo jih v devetih letih izdelali preko 50 in pri vsaki od njih so bila naša glavna vodila: KAKOVOST, VIDEZ, SVEŽINA, PREGLEDNOST, ENOSTAVNOST UPORABE, POVEZLJIVOST in VARNOST. Več o njih si lahko ogledate tukaj.

© 2015 cLoovis, spletne rešitve