05.november 2017

Nov photoshoot

Včasih te v življenju slabe izkušnje zaznamujejo. Opečejo te in vate se naseli strah. Prav tako je tudi v poslovnem svetu. Za vsakim podjetjem namreč stojijo ljudje in oni ustvarjajo njegovo prihodnost. Zato lahko napačna odločitev, neprijazna stranka, nekonstruktivna kritika in še številne druge negativne izkušnje podjetje spremenijo. Ljudje v njem okrog sebe zgradijo zid in se preprosto skrijejo.

V 12 letih odkar obstaja podjetje cLoovis je negativnih izkušenj ogromno. A nočemo se skriti za zid in nočemo biti nedostopni. Zato z vami delimo naše želje, naše življenje, naše sanje. Ker lepih, pozitivnih izkušenj z našimi strankami je bilo veliko več, kot tistih slabih in to zato, ker se poznamo in si zaupamo.

Danes smo s čudovito fotografinjo in prijateljico Anito Česnik Mažgon posneli nekaj prekrasnih fotografij, ki jih bomo kar se da kmalu delili z vami. Radi bi namreč, da nas spoznate. Za ustvarjanje skupnih zgodb je namreč potreben topel odnos s človekom, ki ti je všeč in mu zaupaš. In tega z nekom, ki se skriva za zidom ni mogoče narediti.

Če bi radi izvedeli še več o nas, pokukajte sem.

© 2015 cLoovis, spletne rešitve