Naši projekti

Spletne rešitve so lahko zelo preproste ali pa zelo napredne in zapletene - od enostavne spletne vizitke do zahtevnejšega portala. Mi smo jih v devetih letih izdelali preko 50 in pri vsaki od njih so bila naša glavna vodila: KAKOVOST, VIDEZ, SVEŽINA, PREGLEDNOST, ENOSTAVNOST UPORABE, POVEZLJIVOST in VARNOST. Več o njih si lahko ogledate tukaj.

MI

Eden od najpomembnejših faktorjev za uspešno izpeljan projekt je dobra kemija med stranko in nami. S stranko namreč delamo, razmišljamo in se razvijamo. Zato smo vedno prijazni, zanesljivi in vedno pripravljeni na nove izzive. Z našo ekipo je sodelovalo že veliko sodelavcev in prav vsak je pustil pečat. Zavedamo se namreč, da več ljudi več ve in da je prihodnost v medsebojnem povezovanju. Zato se tukaj predstavljamo tudi vam. Spoznajte nas in se povežite z nami. 

... VEČ

VI

Poleg znanja in dobre ekipe so za uspešno poslovno zgodbo pomembne zadovoljne stranke. In mi dajemo vse od sebe, da s strankami odlično razumemo in si medsebojno zaupamo. Da smo pri tem uspešni potrjuje dejstvo, da z večino naših strank sodelujemo že leta, na številnih novih projektih.

... VEČ

Vas zanima kaj radi beremo, kadar najdemo vsaj pol ure prostega časa?
Bi radi tudi vi poslušali glasbo ob kateri ustvarjamo, načrtujemo in programiramo?
Se sprašujete kaj nas navdušuje in kaj radi počnemo v prostih uricah?
Oglejte si kaj nas zanima, navdušuje in krajša čas

... VEČ

11.februar 2016

30% popust na izdelavo spletne strani

Ker prihaja pomlad, smo pri nas vsi dobre volje in polni delovnega elana. Zato smo se odločili, da do konca meseca marca nudimo 30% popust na izdelavo vseh spletnih strani.Naše spletne strani so:
- tehnološko napredne, 
- kvalitetne
- p...

31.december 2015

Srečno 2016

Naj bo vaše novo leto veselo in debelo, glasno in uspešno, bogato in zadovoljno, kreativno in živahno..Zagotovo boste premagali vse ovire, izpolnili vse cilje, našli nove dobre ideje in ob vsem tem neznansko uživali.Našo bo zagotovo takšno ;-) ...

07.december 2015

cLoovis praznuje 10. rojstni dan

Včeraj je bilo pri nas živahno, saj smo praznovali 10.rojstni dan!V 10 letih smo v podjetju izdelali preko 50 spletnih strani, za svojo spletno rešitev Moja Košarica prejeli nagrado Netko za najboljšo spletno rešitev (GZS), organizirali dobrodelno ak...

© 2015 cLoovis, spletne rešitve