Naši projekti

Spletne rešitve so lahko zelo preproste ali pa zelo napredne in zapletene - od enostavne spletne vizitke do zahtevnejšega portala. Mi smo jih v devetih letih izdelali preko 50 in pri vsaki od njih so bila naša glavna vodila: KAKOVOST, VIDEZ, SVEŽINA, PREGLEDNOST, ENOSTAVNOST UPORABE, POVEZLJIVOST in VARNOST. Več o njih si lahko ogledate tukaj.

MI

Eden od najpomembnejših faktorjev za uspešno izpeljan projekt je dobra kemija med stranko in nami. S stranko namreč delamo, razmišljamo in se razvijamo. Zato smo vedno prijazni, zanesljivi in vedno pripravljeni na nove izzive. Z našo ekipo je sodelovalo že veliko sodelavcev in prav vsak je pustil pečat. Zavedamo se namreč, da več ljudi več ve in da je prihodnost v medsebojnem povezovanju. Zato se tukaj predstavljamo tudi vam. Spoznajte nas in se povežite z nami. 

... VEČ

VI

Poleg znanja in dobre ekipe so za uspešno poslovno zgodbo pomembne zadovoljne stranke. In mi dajemo vse od sebe, da s strankami odlično razumemo in si medsebojno zaupamo. Da smo pri tem uspešni potrjuje dejstvo, da z večino naših strank sodelujemo že leta, na številnih novih projektih.

... VEČ

Vas zanima kaj radi beremo, kadar najdemo vsaj pol ure prostega časa?
Bi radi tudi vi poslušali glasbo ob kateri ustvarjamo, načrtujemo in programiramo?
Se sprašujete kaj nas navdušuje in kaj radi počnemo v prostih uricah?
Oglejte si kaj nas zanima, navdušuje in krajša čas

... VEČ

30.december 2016

Ki-ki-ri-ki

Ste vedeli, da bo po kitajskem horoskopu, novo leto v znaku petelina. Bolj natančno, ognjenega petelina. Leto naj bi bilo energično, polno podjetnih priložnosti, uspeha, a le če boste delovni, iskreni in pogumni.Pri nas radi delamo, smo zelo isk...

22.november 2016

Radi bi vam podarili 166€?

Si želite imeti svojo spletno trgovino, pa ne veste kako se lotiti? So vam pojmi gostovanje, domena, Paypal, email marketing tuji? Morda pa samo nimate časa?

Za vas imamo odlično priložnost. Do konca meseca decembra vam nudimo možnost, da vam...

02.november 2016

Zdrav duh v zdravem telesu

Naša celotna cLoovis ekipa je zelo športna - eni bolj drugi manj ;-). Zelo radi tečemo, skačemo, in se raztegujemo. "Pilates", "plenki", "funkcionalna", "intervali", .. so términi, ki jih uporabljamo prav vsak dan med pitjem kavice.
Še posebej pa...

© 2015 cLoovis, spletne rešitve